Termeni și condiții

 

Site-ul www.izolatiiceluloza.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul www.izolatiiceluloza.ro , proprietatea companiei SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. . Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.
Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.
Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.
Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Obligatii ale vanzatorului:
Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea . Continutul publicat in site-ul www.izolatiiceluloza.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.
SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra acestui site , respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.
Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori .
Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare.
Imaginile produselor sunt afisate in site cu titlu de prezentare.
In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. , in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a oferirii serviciilor solicitate .
La solicitarea si cu acordul consumatorului, SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda.
Pretul produsului sunt actualizate periodic .
SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din site-ul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
Comunicarea cu site-ul www.izolatiiceluloza.ro se face in momentul interactiunii, prin solicitarea telefonica a produsele si serviciile SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L., sau prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail [email protected]. SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul site-ului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul site-ului www.izolatiiceluloza.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. , simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.
Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.
Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.
In cazul in care SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.
Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii
Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).
De asemenea, SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.
Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.
Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.
SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin accesare si utilizare site-ului.

Utilizarea site-ului
In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:
– sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
– sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse
Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare ale opiniilor pe site-ul www.izolatiiceluloza.ro . Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.
Prin publicarea de continut generat de utilizator pe site-ul SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. , ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.
Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al utilizatorului publicat pe site-ul SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. . Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul SC.DYNAMIC ECOVATA S.R.L. :
– Opiniile sunt colecate prin platforma Bizoo a ste-ului www.bizoo.ro respectiv www.izolatiiceluloza.bizoo.ro
–Opiniile sunt vlalabile doar atunci cand sunt confirmate cu o fotografie a lucrarii executate respectivului client ;
– In exprimarea opiniilor, va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv);
– Informatiile trimise sunt realiste, neinselatoare, redactate in conformitate cu natura pentru care a fost creat produsul;
– Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact;
– Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de e-mail, date de contact, adresa fizica, etc);
– Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete.

Publicitate si confidentialitate
Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.
Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.izolatiiceluloza.ro . De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Termeni remarketing
In paginile website-ului , prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.
Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.
Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile www.izolatiiceluloza.ro pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.
Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.
Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.izolatiiceluloza.ro .
In cazul in care vizitatorii site-ului www.izolatiiceluloza.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului www.izolatiiceluloza.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor.
Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru seviciile si produsele oferite . Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, fisa tehnică , etc.
Preturile oferite in urma ofertării includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de montare .
S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic , o data cu finalizarea procesului de execuție . Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.
In cazul in care factura nu este disponibila , in maximum 48 de ore de la primirea serviciilor, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail [email protected] .

Riscuri si responsabilitati
Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este oferită la cerere .
Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea si montarea bunurilor
Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul mijloacelor de transport S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. catre Cumparator sau in sistem de Rezervare la sediu, conform alegerii Clientului.
Livrarea si punerea in aplicare a bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.
De asemenea consumatorul (persoana fizica/juridica) nu are dreptul de retur , intrucât , serviciile si produsele oferite nu pot fi returnate dupa oferirea consimtămantului verbal de punere in aplicare al serviciilor si produselor utilizate .

Factură și plăți

Beneficiarul trebuie să iși asumă plata serviciilor si produselor primite , respectiv suma din factura emisă in urma prestarii cu acordul beneficiarului a serviciilor oferite de S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Politica de retur sau anulare al solicitarii de catre persoane fizice/ juridice
S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.
S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.
Se asigură în condiţiile în care:
⦁ Produsele se returnează cu minimum o zi inaintea livrarii sau punerii lor in aplicare .
⦁ Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
⦁ Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac, serviciu de montaj etc.);
Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării și numai prin transfer bancar.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale pentru:
– executarea contractului încheiat cu dumneavoastră, care include și returnarea produselor/restituirea sumelor ca urmare a acceptării serviciului de retur, conform prevederilor legale/condițiilor menționate mai sus;
– pentru conformarea cu normele, reglementările legale.
În cazul în care nu există neconformități iar produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, angajații S.C. DYNAMIC ECOVATA S.R.L. vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale (factură de retur/avans, dispoziție de compensare, dispoziție de plată, chitanță). Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, cont bancar, după caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

Forta majora
Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti sunt stabilite. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

 

Actualizare la 27.02.2021